--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 30 de maig del 2017

Vine a descobrir-me


Per mi el mar és un gran desconegut i possiblement això ens pot passa a molts de nosaltres,tot l'any podem passejar-nos pels ecosistemes terrestres però, el medi marí és un altra cosa, és de temporada i això el fa més atractiu,...., com els bolets o com les orquídies, no? Segurament que l'associem a la infantesa, quan armats d'un salabret, unes ulleres i un tub fèiem les primeres incursions en aquest medi. Ara hi podrem tornar a anar-hi des de casa estant, tot i que és molt millor tornar-hi ara al bon temps.
Durant aquests propers mesos de bonança us proposo un joc, els dissabtes penjaré una  o més imatges d'algun organisme marí i, vosaltres durant la setmana m'heu d'enviar un mail (eduardmarques@hotmail.com) donant la resposta.  En el text hi haurà pistes per saber de qui es tracta o intentaré explicar alguna cosa. L'objectiu és recordar, aprendre, estimular , en definitiva conèixer els tresors amagats al mar. Es pot jugar en solitari o en equip familiar.  Animeu-vos i animeu a les vostres amistats a jugar-hi. Fem que la xarxa no sigui res més que un repartiment de likes.
Tinc el dubte de que sigui un concurs amb premis o sense però, farem una cosa, si els que hi participeu m'ho dieu en el primer mail d'aquesta setmana farem el que diu la majoria.
Per la identificació, us suggereixo que utilitzeu aquest parell de guies, una està a Internet i és gratuïta.: http://www.cibsub.cat/guia.php i, l'altra és un llibre i molt baratet, la podeu comprar perquè és una excel·lent guia bàsica.: "Fauna i Flora de la mar Mediterrània" de l'Enric Ballesteros i el Toni Llobet, editada per Brau Edicions.

Comencem el dissabte 3 de juny!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada