--------------------------------------------------------------------------------

dilluns, 3 de març del 2014

Foto denuncia



Es veu que l’altre dia uns bons nens van robar un BMV 4x4 per atracar una benzinera i posteriorment van llençar el cotxe per un penya-segat de cala Montjoi  (entre Montjoi i Calitjàs) Què mal educats! (baixa escolarització +TV escombraria + entorn advers).

Aquí podeu veure les fotos del vehicle destrossat fetes l’altre cap de setmana. Algú sap que passa en aquests casos? qui l’ha de treure? Seria bo de saber-ho..., a veure si el proper dia que hi passem encara hi és. S’obren les apostes sobre quin serà el final!

2 comentaris:

  1. Es de vergonya, el pesquer enfonsat a formigues igual, jo vaig ser-hi 4 dies més tard, pudor i taques de gasoil, i les boies de contenció d'hidrocarburs totes en una pila arraconades, bon pla contingent segons la premsa, una merda a la realitat.... fins que la burocràcia i les assegurances no es posen d'acord no es treu, i si s'encalla el problema a una taula de despatx tindrem cotxe per estona.... al temps.

    ResponElimina
  2. A mi em fa por que d,aqui un temps el pugui fotografiar uns metres més a sota i ple de castanyoles medant al seu interior...

    ResponElimina