--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 22 d’octubre del 2013

Crida per la participació a la marató de Medes.

Els companys de Neda el Món ens demanen la col·laboració per la Marató de TV3, si pots venir t’esperem (si vols participar-hi pots contacta amb mi via email).:

"Neda el Món tanca la temporada de travessies del 2013 el proper Divendres dia 1 de Novembre amb la darrera prova del nostre calendari, la 4ª edició de L'Estartit-Illes Medes.
 Com sabeu, aquesta prova està enquadrada dins els actes que promou Tv3 per La Marató. Neda el Món, com cada any, donarà el 100% dels beneficis d'aquesta travessia a la Marató, que aquest any recaptarà fons per la lluita contra les malalties Neurodegeneratives.
 Una vegada més, us convidem a participar a la travessia més solidària del calendari de travessies d'aigües obertes, acompanyant als més de 400 nedadors que es llançaran a l'aigua a conquerir les Illes Medes. Com cada any, sereu benvinguts tots els que us animeu a participar en aquesta diada solidària i com és costum us cuidarem com mereixeu, amb la bossa regal dels nedadors, els avituallaments de durant i després de la prova i el dinar de cloenda que es celebrarà a l' Estartit.
 A tots els que esteu interessats en participar, us preguem que contesteu aquest mail confirmant la vostra assistència abans de dijous 31 d'Octubre (per tal que us puguem gestionar l'assegurança i puguem planificar la logística de mar) tot indicant:
 1.- Si necessiteu material  (Caiac, armilla i rem us el proporcionarem nosaltres si no en disposeu) o porteu propi.
 2.- Si us quedareu al dinar de cloenda.
 Esperem que us animeu a gaudir d'aquesta darrera travessia del nostre calendari, tancant la temporada 2013 de Neda el Món amb una nova trobada solidària per la Marató de Tv3!!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada