--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 5 de juny del 2013

Oferta cultural caiaquera.



Dissabte vaig aprofitar el temporal de tramuntana, que fuetejava la mar d’Amunt i feia impossible sortir a mar, per anar fins la botiga de Sk-Kayak, allí vaig poder trobar-me amb alguns companys practicants de caiac i amb en Pau el gerent de l’empresa. El primer que em va sorprendre va ser que just a l’entrada de la botiga hi havia una diversificada oferta de sortides amb caiac i, d’aquestes n’hi ha una que la vaig trobar molt i molt interessant. Es tracta de fer un cap de setmana (7 i 8 de setembre) dedicat a conèixer la geologia del Cap de Creus, dormint en un dels seus refugis i fins i tot, fer un suquet amb els pescadors de la zona.
Crec que aquesta és una manera d’aprofundir en dos dels aspectes més genèrics d’aquest espai, el geològic, que és el gran atractiu del Cap de Creus i l’humà, a partir de cuinar un dels seus productes més preuats, el peix de roca i fer-ho amb la seva gent. Trobaràs la informació a AXIAL-Natura
Nosaltres estem abduïts per aquest espai a partir del coneixement que anem adquirint amb les repetides visites que fem al llarg de l’any i, que ens permeten aprendre tots els seus secrets i conèixer els racons amagats del CdC i tot això, ho fem consumin els productes que el mar ens regala cada dia que el visitem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada