--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 6 de novembre del 2012

Cabo de Gata 1



Cabo de Gata és d’aquells llocs que mai et cansaries de navegar. A tots els que  ens agrada la contemplació, diria que representa un dels trams de la costa Mediterrània més bells que podem trobar. La seva bellesa rau amb el seu origen volcànic i d’això ja en  fa de 7 a 20 milions d’anys. En aquella època, el xoc entre la placa africana i europea va originar tot un conjunt de volcans marins. Avui dia, part d’aquest volcans del mar d’Alborà  resten emergits i , el pas del temps ha acabat els hi ha donat el darrer toc.
Hem navegat tres dies d’aquest llarg pont de Tots Sants i, hem fet un viatge complert en tots els sentits, per un costat la meteorologia en ha permès conèixer aquesta costa tan peculiar i que està declarada parc natural. Durant dos dies s’ha pogut fer l’etapa complerta i, el tercer dia el vent de ponent ha volgut estar-hi present  i tot i que no s’ha pogut completar l’etapa, hi ha posat el toc d’èpica que el mar sempre ha de tenir, i ha convertit el que hagués pogut estar una etapa més aviat normal en una de molt emocionant. Per l’altre costat també ens ha servit per poder aprofundir en el coneixement de tots els membres del grup amb la llarga i intensa convivència que representa viatjar junts. Aquesta  vegada ens hem mobilitzat divuit persones i un nen, ell ha estat l’alegria en tot moment i ha mostrat un comportament  que ens ha robat el cor a més d’un.
Us deixo aquestes imatges de la l’etapa del primer dia per així poder compartir aquest entorn tan magnífic del Cabo de Gata amb tots vosaltres.
Per poc que pugueu aneu-hi que no us en penedireu!

3 comentaris:

  1. Ens has parlat moltes vegades del Cabo de Gata, però ara, as teu costat l'hem gaudit. Ens has explicat coses molt interessant i ens has fet veure detalls que han enriquit es nostro viatge visual per aquesta costa. Merci - Patricia

    ResponElimina
  2. Com sempre, molt bones les fotos! !
    Quina enveja que feu. La propera no me la perdo!

    ResponElimina