--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 2 d’octubre del 2012

1er Premi del concurs de fotografia Pagaia


Segons els resultats publicats a la web del club Pagaia, la foto feta aquest estiu a la cala Bona, ha guanyat el primer premi del concurs de fotografia de caiac.
Aquets concurs ha estat organitzat pel Club Pagaia i està dins dels actes per la celebració del desè aniversari de la seva fundació. Un dels objectius del concurs ha estat l'assortir d'imatges el fons documental del club i que també servirà per l'edició d'un calendari commemoratiu d’aquests primers 10 anys.
Ja podeu imaginar com ens sentim: “Oe, Oe, Oe, Oe, Oeee, Oeeee.....”
Dissabte al vespre es farà el sopar de celebració del “Dia del Club Pagaia” i es farà l’entrega dels premis al club nàutic de Llançà. Us hi esperem per poder celebrar-ho junts!

5 comentaris:

  1. Moltes gràcies, Dani. Es podien presentar tres fotos, les altres dues han quedat quarta i quinta!, personalment m'agrada molt la que ha quedat quarta. Aqui teniu l'enllaç de l'ordre de les finalistes: https://www.dropbox.com/sh/amn3up69qo0aivj/g13f52tG2s/Concurs%20PAGAIA%20Fotos%20premiades#/

    ResponElimina
  2. Guau, doncs la cinquena amb els dos caiacs de costat i mirant-se de front es maca maca, molt maques totes les fotos en general !

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats, Eduard! Jugant, jugant, premi a la butxaca. Apa, a fer curriculum!

    ResponElimina