--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 19 de juny del 2012

Fotoidentificació geogràfica


Resposta de la 1ª setmana.: SA RATA.
"És l'últim pic del Pirineus, el clam de llibertat d'una serralada que després de forjar l'Istme ibèric, vol morir amb orgull i llibertat. Es tracta d'un illot rocallós, alterós i massis, sense cap brinc de vegetació i situat a notable distància de la costa. Pel seu emplaçament a mar obert, és batut per vents i tempestes de tota procedència i afectat per tots els corrents i les ressaques marines, condicions que han significat una protecció natural dificilment millorable per ordenació del home. A l'ombra del fons, les nombroses escletxes i cavitats subaquàtiques serveixen d'habitacle i refugi a families senceres de meros i abassega tanta abundància de plàncton que avala la pervivència i la gran talla de les espècies representades" (Arnald Plujà i Canals, 1996)

Si la setmana passada us fèiem una pregunta d’un dels indrets més emblemàtics del Cap de Creus, avui no rebaixem la categoria i també heu de identificar un dels llocs  més coneguts i fotografiats de la Costa Brava, no us donem cap pista, amb la imatge que encapçala aquest text en feu prou.:
Com s'anomena aquest indret?
La resposta al correu-e que figura al lateral del blog..
Resultat de la primera setmana del concurs.:
NOM TOTAL
Rosa S. 1
Sergi B. 1
Joaquim V. 1
Santi P. 1
Dani U. 1
Dani G. 1
Marc A. 1
Rosa B. 1
Artur A. 1
Daco 1
Xavier Ars 1
Ernest P. 1
Joan Pujol 1
Toni Ll. 1
Natamor 1
Manel O. 1
Marc Vilà 1
Diego Mestre 1

5 comentaris:

  1. Refum! sí que hi ha bona vista des del Cap de Creus... les coves d'Artà!!

    ResponElimina
  2. No, no! és el tunel del Cadí i un retoc de PS

    ResponElimina
  3. Segur que es el cadí ?? Jo pensava que eren els tunels de vallvidrera i al fons la mar bella i colom...

    ResponElimina
  4. Ara parlant en serio..., hi ha nou encertants i uns altres nou que encara no han enviat la resposta..., estem al 50%, això si que és una retallada. Tampoc és tan complicat saber el nom d'aquest túnel empordanès. No?

    ResponElimina
  5. Es fàcil de confondre, a mi m'ha passat, i mira que el forat es gros i he passat un munt de cops amb kayak i barques vàries....

    ResponElimina