--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 23 de maig del 2012

Samarreta del blog 2012


Cada any, i aquests serà el tercer, editem una samarreta del blog per celebrar el camí que hem anat fent junts.
Normalment en fem una dotzena i la regalem als nostres amics més propers. Aquest any amb el tema de la crisi la cosa no està per fer gaires regalets. No ho sé  vosaltres però, el sou cada cop es fa més i més petit.
Doncs res, dir-vos que d’aquí uns dies farem  unes samarretes amb la inscripció que veieu a la imatge que no és res més que una referència a la situació que estem vivint i la teràpia per sobreviure. 
Si en voleu una heu de demanar-la per correu-e i dir quina talla és la vostra i on la voleu recollir. Per repartir-les (en cas que hi hagi comandes) demanarem la col·laboració dels companys de Kayaking (L’Escala) i d’Sk-Kayak (Llançà) i segur que s’enrotllaran ara que els hi pengem el logo al blog ;-)  Així, no es farà tan feixuc i complicat.
Com tots els anys el color serà el negre i per les “nenes” en farem de tiretes (a petició), així podreu lluir el moreno i l’espatlla de palista.
El preu que pot sortir és el de cost, el que fem és anar al Decathlon i agafar la samarreta més barateta i posteriorment portar-la a imprimir a Roses, el cost total sol sortir per 10-12 €, no hem fet pressupost, hi anirem directament quan sapiguem quantes se’n han de fer.
Ara és el moment de fer el vostre encàrrec. Esperem no morir d’èxit...., això no és cap negoci, ni cap engany.  No val encarregar i no anar a recollir-les, plis!

2 comentaris: