--------------------------------------------------------------------------------

dilluns, 2 de gener del 2012

Sergi R. Basolí.

Fa poc més d’una setmana (22/12/11) vaig rebre una trucada al migdia…., era una veu simpàtica, se li notava un ritme respiratori alt per haver estat fent algun esforç. Doncs bé, l’amo de la veu era ni més ni menys que en Sergi R. Basolí (espero que el seu pare no s’enfadi de reduir Rodriguez a una R), sí, sí, aquell noiet que com aquell qui és boig, va agafar un caiac i paleja que palejaràs s’ha fet la volta a la península ibèrica sense saber esquimotejar ;-). Quin fenomen!
Tal i com us vàrem explicar, en Sergi va anar baixant des de Donosti amb la bicicleta, l’enigma era saber per on passaria. Docs bé, va agafar el camí curt i en una setmaneta s’havia plantat al trencant de Vilajuïga camí de Llançà des de on ara feia la trucada.
En Sergi aquell dia va tancar el cercle que sis mesos abans havia començat a dibuixar amb el seu periple per la costa peninsular. Havia d’anar a trobar el punt de partida per concloure el viatge i per ell va ser arribar a la platja de Llançà, allí va posar el punt final.
Va ser tot un honor que ens fes la trucada i fidel al seu tarannà de surfejar pels sofàs aquella nit la va passar a casa, on vàrem poder parlar i coneix-se’ns una mica.
Hem acordat que tan aviat hagi avarat (aterrat), vindrà a fer una xerrada per explicar-nos la seva experiència que, sens dubte està plena d’anècdotes i que de segur serà un aprenentatge per tots nosaltres que som uns aprenents de Sergi R. Basolí.
Sergi, tu que des de la teva humilitat volies passar desapercebut, ara i sense buscar-ho t’has fet un nom dins del món del caiac. Felicitats!
Notícia al Punt

2 comentaris:

  1. Desde luego no le va a ser fácil pasar desapercibido, su historia es una dulce melodía en un mundo de ruido.

    ResponElimina
  2. Un crack este Sergi,un sonrisa en el mar.

    ResponElimina