--------------------------------------------------------------------------------

dissabte, 24 de setembre del 2011

Vols ser voluntari de la radikal marbrava?

El 2 de octubre s'organitza la Radikal Marbrava de Calella de Palafrugell a Llafranc. Es necessiten voluntàris per acompanyar als nedadors tot fent de linea de seguretat. Esperem que aquest any no bufi el vent i es pugui nedar la cursa.
El travessia de natació consta de dos recorreguts.:
• El recorregut Elit amb una distància de 7 km que té com a hora de sortida les 9 del mati. La sortida és a Calella de Palafrugell, ens dirigirem a les Illes Formigues i girarem cap a Llafranc on es finalitza el recorregut. Al finalitzar la Radikal Marbrava Elit s’iniciarà:
• El recorregut Iniciació amb una distància de 1,5 km que té com a hora de sortida les 12:30. La sortida és a Calella de Palafrugell fins a la platja de Llafranc, on es finalitza el recorregut.
Tal i com ja teníem previst l’any passat, els kayakistes que participin en la Radikal Marbrava tindran una bossa amb els regals dels espònsors entre el que hi haurà una ampolla de cava, una samarreta i una suadera, així com un picnic per dinar.
Si vols anar-hi contacta amb l'Escola d'en Mar de Cadaqués o al contacte del nostre blog. Cal saber les dades de cada un pel tema de l'assegurança. No badis i esperis al darrer moment!.

4 comentaris: