--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 14 de juliol del 2011

Trans-Ebre 2011

Amb motiu de la propera celebració de la Trans-ebre d’enguany, us faig arribar aquesta informació confiant en què pugui ser del vostre d’interès.

La Trans-ebre és una combinació d'activitat esportiva, lúdica i cultural, que es desenvolupa al llarg de 9 dies efectuant la baixada en caiac del tram final de l'Ebre que transcorre per terres catalanes, des de Seròs (tram final del riu Segre, per sobre de l'aiguabarreig del Segre-Cinca) fins a la desembocadura de l'Ebre al mar pel Canal de Migjorn.
El recorregut fluvial és d'uns 200 Km que es cobreix en 9 etapes d'aproximadament 25 Km cadascuna i enguany té lloc durant els dies del mes d'agost compresos entre el dissabte dia 13 i el diumenge dia 21, ambdós inclosos.
La baixada d'aquest tram de l'Ebre suposa la navegació per aigües relativament tranquil·les on no es requereix un alt nivell tècnic com a palista, però sí un bon estat físic, doncs a la navegació diària s’hi afegeixen un conjunt d’activitats complementàries que ocupen la totalitat de la jornada, i en bona mesura sota dures condicions ambientals.
La data límit d’inscripció és fins el dia 25 de juliol, amb un nombre de places limitades a un màxim de 25 participants.
El preu és de 1.100 € per persona (900 € si el caiaquista disposa del seu propi equipament nàutic). El preu inclou: l’equip d’assistència i guia, transports, allotjament, restauració, degustació de productes típics, begudes i refrescos, entrades i visites programades, assegurança i l’equipament nàutic en cas d’haver-lo de llogar.
Per a més informació visiteu el web: www.trans-ebre.org ó contacteu per telèfon: 636 30 60 11

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada