--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 3 d’abril del 2011

Esperant l'esclat de vida

Si a la terra ja estem vivint l'esclat de vida després de les pluges de les darreres setmanes, al mar tot té un cert retard..., el despertar és més pausat.
La sortida del dissabte ha estat per la mar d'amunt. La platja de Port de la Selva esta coberta per les restes aportats per les llevantades, els més visibles i molests són els plàstics.
Al mig de la badia hi brota una arbre que ha estat colonitzat pels corbs marins....

 Avui ens hem trobat al "San José", que amb el seu patró i mariners tornàvem de pescar. Aquests pescadors artesanals emprenedors, estan preparant un projecte per aquest estiu, la seva intenció és promocionar el seu treball durant els mesos que l'afluència turística no els permet treballar amb normalitat. D'aixó, un dia, en dedicarem un article complert.
 La visió d'aquesta figura generada per l'erosió del vents, l'aigua i la sal ens ha fet pensar amb la fragilitat d'aquest món costaner.

Posteriorment ens hem fixat que una part dels organismes que es desenvolupen a trenc d'onada han desaparegut. La roca ara resta descoberta i els esquelets calcàris evidencien el pas de la mort per aquesta estreta franja..., intentarem esbrinar que és el que ha passat.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada