--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 13 d’abril del 2011

El nostre blog a la premsa

La premsa es fa ressó de la notícia que hem publicat en el blog aquesta passada setmana. Poc que ens imaginàvem que la notícia de la mort massiva de les algues de la franja litoral arribés a la premsa del nostre país ("El medi Ambient" de TV3 i Diari de Girona). Aquesta setmana dos mitjans s'han posat en contacte amb nosaltres per ampliar la informació que vàrem donar la setmana passada. Possiblement que es tracta d’un signe de maduresa ambiental i això és bo per tots.
La demarcació de Girona sempre s’ha diferenciat de la resta per tenir una sensibilitat especial pels temes ambientals. De fet va ser a casa nostra on van sorgir els primers moviments ecologistes del nostre país (Ter, Aiguamolls, etc.).
Cada cop una part més important de la nostra població viu desvinculada dels cicles naturals, amb el risc de insensibilitzar-nos vers aquestes problemàtiques i és molt important que això no passi.
Que un diari de la nostra demarcació i una televisió hagin mostrat interès pel fet que relatàvem la setmana passada, possiblement és un indicatiu que a casa nostra encara ens queda molta sensibilitat per tot el que afecta al nostre entorn.
És per això que ens hem d’alegrar i felicitar.

3 comentaris:

  1. M´alegra molt això que expliques, us felicito!

    ResponElimina
  2. Doncs certament! sempre ens queixem que les lleis i els parcs els gestionen uns paios encorbatats des d'un despatx i que mai ha trepitjat el territori, doncs en aquest cas, han estat servint-se de les bones observacions dels qui el trepitgen. I és més encara! se n'han fet ressò ràpidament! Quan els dels despatxos fallen, garrotada seca. Però quan ho fan bé, reconeixem-los-ho!

    Martí.

    ResponElimina
  3. Molt bé, no hi ha cap dubte de la qualitat d'aquest blog. Enhorabona Vell Marí!

    ResponElimina