--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 19 d’octubre del 2010

Caiac d'orientació a l'embassament de Sau

Escrit  enviat per la Clàudia Turró.:
Potser si que és veritat que els homes no escolten i les dones no saben llegir els mapes (com titula un dels llibres més llegits), però el cert és que a la cursa d’orientació per l’embassament de Sau, encara que fossis una dona (com en el meu cas) podies trobar amb no massa dificultat les 15 balises repartides arreu d’aquest impactant indret. Això sí, amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola que et permetia anar arribant als diferents racons de l’embassament.

Aquesta va ser la primera edició del que els seus organitzadors van anomenar “Racons del bandoler”, en què, tot s’ha de dir, havies d’estar suficientment habituat al paleig si volies fer més de les 15 balises obligades per tota l’extensió del pantà (algunes estaven situades a uns 4 km entre elles).
Vam tenir el privilegi de veure el pantà amb un nivell d’aigua altíssim, molt palès a l’arribar a la balisa del que s’endevinava que era la punta del Campanar de Sant Romà. Vam gaudir tot palejant de les parets escarpades de tonalitats ocres i fins i tot vam endinsar-nos a les coves prehistòriques de les Grioteres buscant desesperats una de les balises que estava allí amagada, mentre un parell de ratpenats fugien mig esporuguits de nosaltres. Els salts d’aigua tampoc tenien pèrdua, malgrat vam poder-hi gaudir poc temps. La nit començava a caure i el berenar ens esperava.
Vam marxar esgotats però encantats.
Tot un regal si ets un amant de la natura, l’aigua i la pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada