--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 22 de setembre del 2010

Inscripcions de “notables” per la travessa del Cap Norfeu.

Fa uns dies anunciàvem que ja s’havien obert les inscripcions per la travessa a mar obert no competitiva del Cap Norfeu. Avui ja podem dir que aquest any comptarà amb la participació de nedadors d’alta categoria esportiva i d’humana com .:

La Mercè Oliveres, primera “notable” femenina. Dins de la seva trajectòria esportiva destaca el primer lloc aconseguit a la Marnató 2010 i 2008, i el segon lloc del 2009. També ha creuat el canal de la Mànega per relleus!

En Santi Pellejero que és un triatleta amb moltíssima experiència i que no es perd cap de les competicions que s’organitzen a casa nostra.

Un altre dels que participarà és en Roger Rabassa primer classificat de la Marnató 2009 i 2010 i que competeix en moltes proves. Ve amb ganes de participar en una prova on la competició no és la seva finalitat, sinó la participació.

En Miquel Sunyer també vindrà. Acaba d’aconseguir un gran repte, ha creuat en solitari el canal de la Mànega aquest 8 d’agost, penseu que molt pocs esportistes han aconseguit aquest repte tan extraordinari.

Finalment una de les persones amb un perfil humà més excepcional, en Quim Bardalet, també estarà dins l’elenc de nedadors d’aquesta travessa.
Pel que sembla la participació dels nedadors la tenim assegurada. Ara queda saber si els palistes som capaços d’enriquir amb la nostra participació una jornada esportiva no competitiva com aquesta. Estem segurs que així serà. Qui vulgui més informació sobre aquesta prova pot clicar AQUI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada