--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 2 de setembre del 2010

Estadístiques

Blogger ens ha ofert un nou servei i des d’ahir tenim la possibilitat de fer el seguiment estadístic del funcionament del blog. Per començar ha ofert les dades dels moviments que hi ha hagut durant els darrers dos mesos.

Resulta que durant els mesos d’estiu hi ha hagut un total de 5.253 entrades. Al juliol vàrem fer una esprintada forta fent un rècord de 26 “posts” penjats i amb l’esperança de que a l’agost podríem reduir l’activitat per descansar una mica. Érem uns il•lusos pensant que al ser vacances no es produirien tantes entrades. Estàvem totalment equivocats i a l’agost s’han produït un total de 2.769 entrades enfront de les 2.484 del juliol.

Ara us direm quins post han estat els TOP FIVE del blog aquest estiu.:

Nº 1 “Accident a Colera” amb 243 lectures.
Nº 2 “Entrenament per la Marnató” 87 lectures.
Nº 3 “II travessa a mar obert entre Cerbère i Portbou” amb 72 lectures.
Nº 4 “Prohibeixen avarar i fondejar a Garbet” amb 71 lectures.
Nº 5 “1er cap de setmana d’agost superat” 49 lectures.

Respecte al Nº 1, cal dir que soms uns morbosos tots plegats. Jo el primer per fer les fotos i publicar-les. Recordo que en el moment de fer les fotos del rescat de la Roser de Colera, vàrem tenir el dubte de si era ètic fer-ho. Aquell dia estàvem amb en Quim Bardalet tornant de navegar la costa de la Marenda, i ho vàrem comentar. Doncs, vet aquí que aquest post ha estat el més visitat. No canviarem mai!!!.
Tot just ahir vaig adonar-me que en el post de l’accident hi havia un comentari de la seva germana Anna, que diu en quin estat va quedar la Roser.
Esperem que la Roser es pugui recuperar el més aviat millor. Pel que explica, el resultat de l’accident va ser molt i molt greu. També desitgem que es facin els arranjaments necessaris, perquè mai més pugui passar un altre accident com aquest en el camí de ronda de Colera.

Gràcies a tots vosaltres per posar-nos a prova i mantenir l’atenció en el blog. Ens agradaria obrir-lo a tothom i, que fos un espai on cadascú hi pugues expressar la seva opinió..., cosa que es pot fer ara. No us talleu ni un pel !!! i fins i tot, que ens féssiu arribat suggeriments de que és el que més us agrada i el que més pesat és, així com, els relats de les vostres aventures pel CdC.
Us esperem a que en feu ús, no tingueu mandra.

Per demà divendres volem (voldria, per ara esrtic sol com un mussol) sortir des del sector sud (Roses) i anar a pernoctar al voltant del cap Norfeu (Pelosa, Clot del Boc, Canadell, Joncols). El dissabte aniríem pujant cap a Port de la Selva..., Possiblement ens creuarem amb la Marnató i podrem veure l’espectacle arran de mar. En total deuen ser vora la quarantena de quilòmetres. Si algú vol apuntar-s’hi, us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Per cert, durant les properes 2-3 setmanes m'he quedat sense càmera de fotos. Està al taller de la Panasonic, per veure si la podem salvar de la sal que se’l està menjant.
Ara la qualitat fotogràfica caurà en picat, em queda el mòbil i no puc posar-lo en remull ;-(.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada