--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 8 d’agost del 2010

Accident a Colera


Una noia que estava enfilada a l’espadat de Colera conegut com els esculls d’en Rafel, ubicats a la punta de l’Escala, ha caigut i ha quedat malferida.
En aquells moments l’equip de “redacció” del blog estava tornant de Banyuls i ha pogut testimoniar el complicat treball per treure la ferida.
Aquest rescat ha estat molt espectacular i ha mobilitzat a mossos, bombers, i els equips especialitzats en operacions d’alta dificultat. L’ús de l’helicòpter ha motivat un efecte tafaner de tots els que estàvem navegant per aquelles aigües.

3 comentaris:

  1. Hola sóc la germana de la noia ferida. Només us volia informar que la Roser no estava enfilada a l'espadat, sinó que baixava per l'escala de pedra que hi ha al penya-segat per arribar a les roques a les quals anaven a pescar. Malauradament, una de les escales estava en males condicions i la sabata li va quedar enganxada. en voler-la treure es va desequilibrar i va caure al buit fins les roques. Ella està molt greu a la UVI del Trueta, l'han operat del traumatisme al cap i té molts ossos trencats: turmell, tibia, malucs, costelles, braç, mandíbula, pòmuls i reconstrucció del front.
    Mireu bé aquestes fotos que heu fet i veureu l'escala de pedra per la que nosaltres ara lluitarem perquè la tanquin al pas de les persones, i sinó que es posi en l'estat que li tocaria: amb una barana.

    ResponElimina
  2. Hola,
    He trigat molt a veure el teu comentari. Esperem que la Roser es recuperi aviat. Del cami de Ronda al teu municipi en parlavem amb la nostra cola fa poc, tots som de l'opinió que és un perill. Si podem fer alguna cosa per ajudar-vos podeu comptar amb nosaltres.

    ResponElimina
  3. Avui, dia de Sant Jordi i amb aquestes imatges una mica més llunyanes, agraeixo molt el comentari del Vellmarí.
    La Roser es va passar gairebé un mes en coma i després de moltes intervencions, fa molt poc que ha pogut sortir de l'hospital pel seu propi peu. Han estat 8 mesos molt durs per a tota la familia, i una reunió amb l'Ajuntament, que no ha servit per res: el pas està obert a tothom i igual que quan la Roser va caure. Si algún dia aneu per allà, sius plau, no baixeu... mireu des de dalt i penseu en les imatges del rescat. No volem que torni a passar més. Nosaltres ho podem explicar, tot i que amb moltes seqüeles, i patim perquè en algun moment hi hagi algú que no pugui fer-ho.
    En fi, penseu bé per on aneu i si veieu perill, penseu-ho dues vegades.
    Gràcies

    ResponElimina