--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 6 de juny del 2010

Segrest a la mar d'amunt


Aquest cap de setmana haviem de fer la volta al CdC, però la mar d'amunt ens ha seduït amb els seus encants i mantingut presoners al refugi de la cala Prona.


Les postes i sortides de sol al golfet, la morfologia suggerent de les roques d'aquest indret i la riquesa faunística subaqüàtica són algunes de les raons d'aquest segrest.

Divendres vàrem estar fent el curri fins que es va fer fosc. Calia pescar per poder sopar. Finalment el menú va ser d'oblades fregides.
El falcó peregrí ens va estar vigilant des de la seva talaia i fins i tot ens va deixar veure com caçava. Amb un picat vertiginós va matar un ocell (una tortora?) d'un encertat cop d'urpa i abans que caigés a l'aigua el va recollir al vol per cruspir-se'l. 

Dissabte a punta de dia fem el curri fins cala Portaló, lloc on la pesquera va continuar, però aqui amb canya i trident.




Més tard i un cop teniem garantit el dinar vàrem anar de visita d'obres al Club Mediterranée, aqui en teniu una vista general del nou aspecte de l'indret.

Tot i que voliem dinar a cala Culip, hi havia tanta gent, que ho vam fer a la cala Gallareda. Aquest és un  indret bellíssim que convida al relax i permet fer una bona migdiada a l'ombra dels seus pins.
A mitja tarda la mar estelada ens va conduir de tornada a la cala Prona


A la cala ens hem trobat amb la companyia d'un parell de barques de furtius. Van esperar ques es fes fosc per parar les xarxes. Inicialment no ens varem creuar ni una sola paraula, quan s'actúa de nit la discreció és vital.


La nit del diumenge ens ha entrat tramuntana i el mar ha començat a picar-se, al mig del Golfet es veien onades trencades de més de mig metre, i hem donat per finalitzat un cap de semana que ens l'hem begut a xurrups.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada