--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 15 de juny del 2010

IV Simposi Internacional de Caiac de Mar

Simposi del 16 al 18 d'abril de 2011
Setmana de paleig del 19 al 24.

Aquest cap de setmana ha servit per posar fil a l’agulla al que ha de ser el “IV Simposi Internacional de Caiac de Mar” . La reunió va tenir una nodrida assistència entre membres de la junta directiva i socis del club. Tot i això, la magnitud de l’esdeveniment és important i caldrà la col•laboració de molta més gent.
L’acurada presentació, va anar a càrrec de l’actual president. Va començar donant unes dades estadístiques bàsiques dels altres tres simposis. A tall d’exemple podem dir que el sostre de participació està en 98 participants l’any 2007 i el de ponents en 31 l’any 2005. El pressupost ha oscil•lat entre els 20 i 30 mil € .
Tal i com evoluciona l’esport del caiac de mar, possiblement el sostre de participació té molt marge per seguir creixent. Pel que fa als ponents, tots els anys hi hagut un nivell molt alt, amb participació d’especialistes de renom i prestigi internacional. De fet és un dels grans atractius que té el Simposi, mantenir-lo ja es tot un gran repte!
Van remarcar la intenció de que tingui un nivell igual o superior en la qualitat dels ponents. Es vol arribar a un nombre superior d’inscrits, i tot això caldrà fer-ho amb una reducció de les quotes d’inscripció en un percentatge significatiu. L’actual conjuntura econòmica obliga a prendre aquestes mesures. També hi haurà un canvi en l’allotjament de l’esdeveniment en el sentit de millorar la qualitat.
Hores d’ara encara està per decidir el contingut del simposi, cosa que cal pensar molt detingudament, d’això dependrà possiblement bona part de l’èxit o fracàs del mateix. Cal tenir una oferta atractiva per un ample ventall de practicants i, per tant de gustos diferents, ja ho diu la dita “tants caps, tants barrets”. Hi haurà ponents de prestigi internacional, però també es vol potenciar la participació de ponents locals. Bona cosa aquesta pensada, ens hem de desacomplexar i potenciar els valors de casa!
Tot està obert i, ara tenim unes setmanes per pensar-hi i aportar-hi propostes. En cas de tenir-ne, estic absolutament segur que aquestes seran escoltades. Us demanem des d’aquest blog, que hi penseu, que penseu en quins aspectes del caiac voldríeu aprendre per evolucionar, i que ho digueu. Segur que hi ha moltes coses que es poden fer, i que tan sols es faran s’hi ha una diversificació de les persones que hi col•laborin des del primer moment.
Tots hi podem aportar alguna cosa, tots tenim algun potencial personal que pot ser de gran necessitat, sigui al nivell que sigui, i es del tot necessari per l’èxit de l’esport del caiac de mar i del Simposi.
Si practiques aquest esport al Cap de Creus, ara és el moment de que facis quelcom per aquest esport que tan ens fa disfrutar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada