--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 29 de juny del 2010

II travessa a mar obert entre Cervera i Portbou.


Estimats lectors,

Els companys nedadors a mar obert han de menester la nostra col•laboració per aquest dissabte. Resulta que organitzen una travessa entre Cervera i Portbou, l’anomenen “transfronterera”. Permeteu-me un incís: Els casposos segueixen negant-nos! Volen fer-nos desaparèixer. Sortosament, els seus atacs ens fan més forts. Caldrà escollir molt bé les paraules que emprem i, no donar ni una sola oportunitat a la seva actitud intolerant. És per això que les fronteres, desaparegudes des de fa anys, les haurem d’esborrar del nostre inconscient traïdor. Revindequem la toponimia que pertany a la nostra cultura i que està desapareixent. Personalment m’agradaria denominar a la travessa “II travessa a mar obert a la costa de la Marenda”.
Fet l’aclariment, dir-vos que ens esperen per acompanyar-los en aquesta aventura esportiva.
La sortida és a dos quarts de deu a la platja de Cervera, nosaltres podem sortir un hora abans, a les 8:30 h., de la platja de Portbou, anar fins a Cervera amb caiac i d’allà fer les tasques de guiatge i seguretat de la travessa. Tots els que vulgueu col•laborar podem trobar-nos a la platja de davant de l’ajuntament de Portbou. Si us voleu apuntar, ho podeu fer al blog de “neda el món.” Hores d'ara hi ha 60 nedadors inscrits!!!
Fins dissabte!

2 comentaris:

  1. Eduard, el teu comentari m'ha arribat, i, en conseqüència, penso reanomenar-la, doncs tot és una mateixa terra.
    Tot i que el anomenar-la així, també recorda a molta gent que va haver de fugir, d'altres que hi van fer negoci o subsistència, i, d'altres que ens agradaria esborrar aquesta línia als mapes polítics.
    El que els polítics han separat, el poble ho mantingui unit, i, com som a l'aigua, bon cop de rem!
    Fins dissabte

    ResponElimina
  2. Tot fent la travessa exemplifiquem l'unió del que alguns volen separar!!! ;-)

    ResponElimina