--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 25 d’octubre del 2009

I Travessa al Cap Norfeu

Aquest diumenge s’ha celebrat la “I Travessa de Norfeu”. Els 35 participants han fet uns 6 km, des de la cala Jòncols fins a cala Montjoi. Això de les travesses comença a ser molt habitual entre els nedadors, al pas que van no ens estranyarà gens que molt aviat es faci ‘’la Port de la Selva a Port Lligat’’, temps al temps !!! Aquesta gent són uns craks!
Una tramuntaneta f2-3 ens ha acompanyat a la sortida i ha deixat una mar molt planera; la tirada de Jòncols fins al Gat s’ha fet sense cap problema, tothom ha disfrutat de valent i a la punta de Norfeu hi havia un avituallament (2,5 km). Tot seguit quedava la tirada més llarga, en el primer tram (d’un quilòmetre aproximadament), estaven protegits de la tramuntana, aquesta part hi havia una sopa de meduses que ha molestat a més d’un, al menys s’ha sentit algun que altre renec. Desprès els hi ha tocat un altre patiment, el darrer tram, d’una mica més de 2 km, la tramuntana s’ha animat i ha fet que aquesta última tirada fos realment força més dura i, qui més qui menys, han degut beure una mica d’aigua, ja que el vent aixecava unes onades empipadores.
Cinc palistes els hem acompanyat, no ens han donat gens de feina, això ens ha permès capturar algunes imatges que podeu veure a la barra lateral.
Ha estat un plaer acompanyar-los i s’ha assolit el repte!

3 comentaris:

  1. Hola Eduard, sóc en Quim, de Sant de Feliu de Guixols, l'últim que has acompanyat, et dono el meu contacte http://ultraquim.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Primer de tot agraïr-te la teva tasca, i, la dels altres quatre caiaquistes, d'acompanyament als nedadors, que encara que no ho sembla també requereix un esforç important. Després compartir amb tothom que ha estat un plaer poder gaudir d'aquest magnífic entorn del Cap Norfeu, malgrat la trobada amb les meduses i el Bon Dia de la Tramuntana, que no s'ha volgut perdre l'esdeveniment.
    Des d'aqui, tot l'equip de Neda el Món felicitem a tothom que ha intervingut d'una manera o altre en aquesta trobada.
    Ben segur que n'hi haurà d'altres.

    ResponElimina
  3. Hola Eduard, sóc en Simó Colls de Pau, diga-li a l'Ernest o si coeixes algú altre que em venc el caiac amb tots els complements. A reveure, salut.

    ResponElimina